Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

Gra equipament2018El proper divendres 19 d’octubre el Gra ens vestim de festa per celebrar els 10 anys del nou edifici situat al centre de la ciutat. Una celebració, que començarà a les 8 de la tarda, convidarà a tothom a recordar i gaudir de projeccions audiovisuals, musicals i artístiques.

Per celebrar els 10 anys del Gra, fins al 14 d’octubre tothom que volia podia enviar una fotografia sobre l’equipament juvenil. Per participar només calia penjar la imatge a les xarxes socials: Facebook, Twitter o Instagram (grajove) amb l’etiqueta #Gra10Anys. 

Entre totes les imatges enviades a través de les xarxes socials farem un sorteig i el guanyador o la guanyadora tindrà 2 entrades pel concert de Lágrimas de Sangre que es farà el pròxim 24 de desembre a la sala Nau B1 de Roca Umbert de Granollers. El concurs actualment està tancat, però  a partir del dilluns 22 publicarem a través de les nostres xarxes socials el guanyador o guanyadora del sorteig. Estigueu ben atents i atentes! 

Per participar només cal que pengeu la vostra a les xarxes socials: Facebook, Twitter o Instagram (grajove) amb l'etiqueta #Gra10Anys.

T'esperem el 19 d'octubre a la celebració dels 10 anys! 

I en cas de pluja no s'anul·la la celebració, sinó que ens traslladem a dins de l'equipament