Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e
Instagram

pastilla xerradess2INFORMA’T I CONNECTA’T
Xerrades de març

L'Oficina Jove del Gra proposa un ventall d'accions informatives en format xerrada o taller pràctic adreçat als i les joves de Granollers i la resta de la comarca.

Sota el títol general de Xerrades del Gra, Informat i connecta’t, la iniciativa s'impulsa amb l'objectiu de motivar als i les joves a informar-se de temes que són del seu interès o pot ser-ho, i/o reprendre un recorregut per poder omplir de vivències la seva trajectòria vital.

El proper dimecres 13 de març a les 19 h la xerrada de LGTBI+ serà per compartir dubtes al voltant de la diversitat sexual i afectiva. Aclareix tot el que vulguis preguntar.

A càrrec de Laura Poch, tècnica del Punt d’Informació
i Assessorament sobre diversitat sexual i de gènere de Granollers.

Amb les xerrades volem apropar a les persones joves una sèrie de recursos relacionats amb les oportunitats associatives, acadèmiques i laborals, principalment, així com d'altres àmbits d'interès com ara el lleure, la mobilitat, la solidaritat i la cooperació internacional.

Les diferents activitats aniran a càrrec dels tècnics i tècniques especialitzades de l'Oficina Jove i/o de professionals especialitzats en cadascun dels àmbits que es treballin.

Totes les activitats es faran els dimecres a les 19 h i d'accés gratuït. El lloc de realització serà en el mateix Equipament juvenil.

Com a novetat, aquest any podràs venir de manera presencial a les xerrades o seguir-nos a través de les xarxes socials del Gra (Youtube i l’Instagram) en directe.

 

 

 

 

 

 

 

 

Notícies d'Emancipació juvenil

No hi ha notícies en aquesta secció.