Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

Instagram

pastilla xerrades maigINFORMA-TE'N I CONNECTA-T'HI
Xerrades de maig

L'Oficina Jove del Gra proposa un ventall d'accions informatives en format xerrada o taller pràctic adreçat als i les joves de Granollers i la resta de la comarca.

La iniciativa s'impulsa amb l'objectiu de motivar als i les joves a informar-se de temes que són del seu interès o pot ser-ho, i/o reprendre un recorregut per poder omplir de vivències la seva trajectòria vital.

El proper dimecres 15 de maig a les 19 h la xerrada: La feina de buscar feina, et mostrarà els aspectes claus per assolir amb l'èxit la teva cerca laboral.

A càrrec de Bernat Panadès, tècnic de treball de l'Oficina Jove  del vallès Oriental.

Totes les activitats es faran els dimecres a les 19 h i d'accés gratuït. El lloc de realització serà en el mateix Equipament juvenil.

Com a novetat, aquest any podràs venir de manera presencial a les xerrades o seguir-nos a través de les xarxes socials del Gra (Youtube i l’Instagram) en directe.

 

 

 

 

 

 

 

 

Notícies d'Emancipació juvenil

04/06 - Xerrada en línia: Q&A sobre …

29 Mai 2020 | Secció: Xerrades i tallers

Una de les accions que es desenvolupartan aquest mes de juny serà la xerrada en línia sobre Q&A sobre voluntariat europeu. Aquesta activitat es farà a través de les xarxes socials...

Seguir llegint...