Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

Instagram

Garantia juvenil

GJ fotoLa Garantia Juvenil és una iniciativa a nivell europeu per reduir l'atur juvenil. La Generalitat pot oferir accions de formació o de pràctiques laborals, un itinerari d'emprenedoria a mida o una oferta de treball.

REQUISITS:

- Tenir nacionalitat espanyola o ser ciutadà de la Unió o dels Estats que formen part de l'Acord sobre l'espai Econòmic Europeu o Suïssa que es trobin a Espanya en exercici de la lliure circulació i residència. També podran inscriure-s'hi els estrangers titulars d'una autorització per a residir en territori espanyol que habiliti per a treballar.

- Estar empadronat a qualsevol municipi de Catalunya.

- Tenir  entre 16 i 29 anys en el moment de sol·licitar la inscripció en el Fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

- No haver treballat en el dia natural anterior a la data de presentació de la sol·licitud.

- No haver rebut accions educatives en el dia natural anterior a la data de presentació de la sol·licitud.

- Presentar una declaració expressa de tenir interès a participar en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, adquirint un compromís de participació activa en les actuacions que es desenvolupin en el marc de la Garantia Juvenil.

EM VULL INSCRIURE A LA GARANTIA, COM HO HE DE FER?

Per realitzar la inscripció o donar-se d'alta del programa a la Garantia Juvenil cal adreçar-se al Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC). A Granollers hi han dos oficines. Consulta l'Oficina a la qual t'has de dirigir:

- Si ets de Granollers, L'Ametlla del Vallès, Canovelles, Les Franqueses del Vallès, La Garriga, La Roca i Vilanova del Vallès hauràs d'anar a l'Oficina de Granollers-Les Franqueses.

- Si ets d'Aiguafreda, Bigues i Riells, Caldes de Montbui, Campins, Cànoves i Samalús, Cardedeu, Castellcir, Castellterçol, Granera, Fogars de Montclús, Gualba, Llinars del Vallès, Lliçà d'Amunt, Figaró-Montmany, Montmeló, Montornès del Vallès, Montseny, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, la Batllòria, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Codines, Sant Quirze de Safaja, Santa Eulàlia de Ronçana, Santa Maria de Palautordera, Tagamanent, Vallgorguina, Vallromanes i Vilalba Sasserra, hauràs d'anar a l'Oficina de Treball de Granollers-Perifèria.

L'horari de les oficines és de dilluns a divendres, de 8.30 h a 14 h. No cal demanar cita prèvia.

Així i tot, si tens dubtes, cerques feina, tens preguntes sobre què pots estudiar o simplement vols informació d'activitats que es fan a Granollers, etc., pots dirigir-te a l'Oficina Jove del Vallès Oriental (Pl. Església, 8, primera planta- altell) t'ajudarem a resoldre'ls!

Per informació, dels cursos i programes amb Garantia Juvenil pots consultar la pàgina de www.vallesjove.cat.

MÉS INFO:

http://garantiajuvenil.gencat.cat/ca/inici

Facebook: fb.com/GarantiajuvenilCat

Twitter: #GarantiaJuvenilCat

Notícies de Garantia juvenil

Inscriu-te a la Garantia Juvenil!

18 Mai 2020 | Secció: Garantia juvenil

La Garantia Juvenil és una iniciativa europea d'ocupació per reduir l'atur juvenil. Garanteix oportunitats per als joves i ofereix ajuts per a les empreses, basant-se en programes de: - Formació per a...

Seguir llegint...