Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

Instagram

Mobilitat Internacional

mobintimatgeEl Servei de Mobilitat Internacional és un dels serveis que es duen a terme des de l’Oficina Jove del Vallès Oriental, ubicada a l’equipament juvenil del Gra, i està adreçat a persones joves amb ganes d’estudiar o tenir una experiència laboral a l’estranger.

És un servei gratuït d' assessorament per poder resoldre dubtes i facilitar eines per poder aprofitar una experiència de mobilitat a l'estranger.

T'informem sobre programes internacionals com Erasmus +, Projecte Motiva 3, Eurodissea, beques, pràctiques a l'estranger, etc., i t'oferim adreces d'interès on poder ampliar la teva recerca.

L'assessoria es farà quinzenalment i cal demanar cita prèvia enviant un correu a, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i/o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé trucant al Gra al 93 842 66 84.

Cal indicar que esteu interessats o interessades en aquest servei personalitzat, la vostra consulta i dades personals, i la persona de referència es posarà en contacte amb vosaltres per concretar dia i hora de l'atesa.

 

 

Més informació:

- Recursos i portals joves

Notícies de Mobilitat Internacional

Mou-te! Revista de Mobilitat Internacion…

08 Jul 2020 | Secció: Mobilitat Internacional

El número de juliol de la revista de mobilitat internacional, Mou-te ens recorda que ja estem a l'estiu i ens proposa: - Viatjar per Europa amb el suport de Re-open EU...

Seguir llegint...