Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

Instagram

Ei seguim fent voluntariatEl Cos Europeu de Solidaritat (CES) és una iniciativa de la Unió Europa que neix amb l'objectiu de crear oportunitats perquè les joves col·laborin com a voluntàries en projectes que beneficiïn a comunitats i ciutadanes d'arreu d'Europa.

La Verònica, assessora de mobilitat internacional de l'entitat, us explica en el vídeo de MouTV, que us deixem al final d'aquesta noticia, un seguit de bones raons per apuntar-s'hi i quins passos han de seguir les joves per inscriure's.

A més, també disposeu de classes trilingües que està impartint una voluntària del CES de l'entitat a Berlín... una bona idea si voleu aprendre idiomes! 

I finalment, aquí trobareu el Mou-te d'abril, la nostra revista de mobilitat internacional en temps de confinament, carregada d'ofertes de voluntariat virtual i també presencial, per quan tot això hagi passat.

 

Notícies de Mobilitat Internacional

Servei de Mobilitat Internacional actiu!

28 Abr 2020 | Secció: Mobilitat Internacional

El Servei de Mobilitat Internacional és un dels serveis que es duen a terme des de l’Oficina Jove del Vallès Oriental. Adreçat a persones joves amb ganes d’estudiar, fer un voluntariat...

Seguir llegint...

MónCat, un nou web per facilitar la teva…

02 Gen 2020 | Secció: Recursos i portals joves

MónCat és un nou portal creat per la Generalitat de Catalunya amb l'objectiu d'acompanyar i facilitar les decisions de les persones que per necessitat o lliure decisió vulguin estudiar o...

Seguir llegint...