Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e
Instagram

image largeSi tens experiència laboral, però no tens reconeixement oficial que ho certifiqui, encara estàs a temps de participar en la convocatòria pel procediment d’avaluació i acreditació de competències professionals.

Aquest tràmit es porta a terme en instituts designats per la Direcció General de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial.

Podeu consultar els centres per àmbits professionals: acció social, biocides, condicionament físic i ioga, dependència i teleasistència, emergències sanitàries, microinformàtica i confecció i publicació de pàgines web, salvament i socorrisme, treball de neteja.

Pots tramitar la sol·licitud de preinscripció del 5 al 19 de setembre de 2019.

Els requisits per participar en l'avaluació i l'acreditació, són els següents:

- Tenir la nacionalitat espanyola o bé un tenir el Certificat de registre de ciutadania comunitària o la targeta de familiar de ciutadà de la Unió Europea.
- Autorització de residència o de residència i treball a Espanya en vigor.

- Sol·licitud de protecció internacional prevista a l'article 16 de la Llei 12/2009, de 30 d'octubre, reguladora del dret d'asil i de la protecció subsidiària.

- Tenir 18 anys per a les unitats de competència de nivell 1 o 20 anys per a les unitats de competència de nivell 2 i 3.

- Tenir experiència laboral (com a treballador o treballadora assalariat, autònom, voluntari o becari) o haver fet formació, relacionades amb les competències professionals que es volen acreditar. Concretament cal en els últims 10 anys transcorreguts abans de l'1 de setembre de 2019, tenir:

Per a unitats de competència de nivell 1, 2 anys d'experència laboral amb un mínim de 1.200 hores treballades en total o haver fet almenys 200 hores de formació.

Per a unitats de competència de nivell 2 i 3, 3 anys d'experència laboral amb un mínim de 2.000 hores treballades en total o haver fet almenys 300 hores de formació.

Per a més informació podeu consultar la pàgina oficial de l'Acredita't.

I si teniu dubtes us podeu adreçar al Servei d'Orientació Acadèmica del Gra trucant al 938426684 i demanant cita prèvia.

Notícies del Servei d'Orientació Acadèmica

Tens dos anys d’experiència laboral i/o …

10 Gen 2019 | Secció: Recursos

Tens dos anys d’experiència laboral i/o has fet cursos no formals? No tens titulació oficial o vols millorar-la? Vols millorar les teves oportunitats laborals? Si la resposta és afirmativa, a qualsevol de les...

Seguir llegint...

Estudiar a Catalunya

07 Gen 2019 | Secció: Recursos

Si estàs estudiant i vols informació sobre què fer després en finalitzar, o vols tenir a mà tota la informació del sistema educatiu a Catalunya, no deixis de consultar aquesta...

Seguir llegint...