Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

Cursos i tallers (de 16 a 35 anys)

CARTELL CURSOS I TALLERSEl Gra impulsa una programació de tallers i cursos per a joves de 16 a 35 anys.

Tots els tallers i cursos es caracteritzen per ser activitats d'iniciació zero (si no s'especifica), de manera que no s'ha de tenir uns coneixements i/o habilitats prèvies a la realització del taller, ja que partim de la premissa que aquests són per gaudir i aprendre quelcom que ens agradi o ens faci sentir bé amb nosaltres mateixos.

Els cursos i tallers tenen una vessant formativa i per altra banda creativa i recreativa.Trobareu dos blocs, els tallers del Forma't i els que es troben dins del Recrea't.

Forma't: formació especialitzada que es pot obtenir un certificat o titulació com és el cas del curs de monitor/a de lleure o el de Llengua de signes.

Recrea't: formació de caràcter creatiu i/o artístic on es podrà adquirir coneixements i aprofundir en els interessos personals.

Altres informacions:

- En cas de voler tenir més informació sobre la titulació de monitor/ora podeu consultar la pàgina web de la Direcció General de Joventut

- En cas que necessiteu fer el curs de monitor/a de lleure podeu consultar les escoles que realitzen aquesta formació aquí.

 

 

Notícies de +Recicla't

Cursos i tallers amb inscripció oberta (…

22 febrer 2018 | Secció: Cursos i tallers (de 16 a 35 anys)

Ja estan obertes les inscripcions del nou programa de cursos i tallers per la temporada de gener a juliol de 2018.  Aquests cursos els adrecem a joves de 16 a 35 anys...

Seguir llegint...