Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

Instagram

DnitmagiaEl divendres 25 de gener es va inaugurar una nova temporada del DNIT, la del trimestre gener, febrer i març. L'encarregat d'obrir aquesta programació cultural va ser el mag Eduard Juanola, arribat des de Llagostera, amb el seu espectacle "Caminant per la màgia".

Amb una posada en escena sobria però en la que no faltava un toc de color, un espectacle ple d'il·lusionisme i una màgia madura i a la vegada divertida, Juanola va regalar 60 minuts de sorpreses i entreteniment al públic assistent. Prop d'unes 70 persones van poder gaudir i formar part d'un show que en tot moment interaccionava amb el públic i el feia partícip d'una manera directa. Un viatge màgic que tocava emocions i que en molts moments t'apropava al món d'alló impossible! Una bona manera de passar el vespre del divendres, amb aquesta proposta cultural.

La pròxima cita del DNIT serà el 15 de febrer, amb el concert de Los Intocables de Mike LaMotta.

 

Notícies de DNIT, oci nocturn

Dnit: concert amb el grup Saigon

28 Gen 2020 | Secció: DNIT, oci nocturn

El grup granollerí Saigon presenta el seu primer treball, Barri, en format EP. Delerosos de tornar als escenaris, arriben amb tones de festa a ritme de ska, reggae, mestissatge i reivindicació:...

Seguir llegint...