Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

Instagram

WhatsApp Image 2019 06 08 at 13.46.44 1El divendres 6 de juny va celebrar-se a la terrassa del Gra el primer DNIT exterior d'aquest 2019. Un concert en el que Mike LaMotta, acompanyat pels seus Intocables, va repassar diferents temes dels seus treballs i va obrir la gira titulada "El Impostor". Un viatge musical que va nodrir-se de ritmes molt variats de diferents llocs del planeta i amb un grapat d'instruments que van anar entrant a escena. Un plaer musical pel públic assistent que va omplir totes les taules de la terrassa i també part de les escales de l'església.

"Los Intocables" que van acompanyar en Mike en aquest viatge van ser Raül Reverter al saxo i al teclat i Josep Cucurella al baix. L'actuació va comptar amb la col·laboració poètica de Joan Camps, que va fusionar uns versos propis dins d'una cançó de l'artista vallesà en que es reflexiona sobre com el mar Mediterrani ha esdevingut una gran fossa comuna.

El pròxim DNIT, que tancarà la programació fins després de l'estiu, serà "La Rateta ja no escombrava l'escaleta" el divendres 5 de juliol a les 21 h també a la terrassa del Gra.

 

Notícies de DNIT, oci nocturn

Dnit: concert amb el grup Saigon

28 Gen 2020 | Secció: DNIT, oci nocturn

El grup granollerí Saigon presenta el seu primer treball, Barri, en format EP. Delerosos de tornar als escenaris, arriben amb tones de festa a ritme de ska, reggae, mestissatge i reivindicació:...

Seguir llegint...