Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

Instagram

GRA DISSENY app 10Acustiquem webAcústiquem

Concert en streaming

Connecta’t: Instagram (grajove) /Canal del Youtube (Gra Jove)

05/06 a les 21 h

 

 

 En una setmana estranem el primer Dnit en streaming a través de les nostres xarxes socials. El primer artista a participar en aquest Dnit ben diferent serà el granollerí Miquel Fernández amb Acústiquem i el seu nou disc, En tots els sentits.

El cantautor es reinventa amb un llenguatge més narratiu, quotidià i directe, que retrata tota mena de realitats i personatges en aquest nou treball musical.

El disc, que ha comptat amb la col·laboració de la Glòria Maurel a la bateria, en Dimas Corbera al baix, la Laia Martínez Gelabert al violoncel i veus, i amb la col·laboració especial de l’Elena Oliver, presenta en format banda les composicions del músic granollerí.

Consulta més informació sobre l'artista i xarxes socials a, www.acustiquem.com.

 

Notícies de DNIT, oci nocturn

19/06 Sabana en concert al Gra. Versió s…

18 Jun 2020 | Secció: DNIT, oci nocturn

Sabana Concert en streaming Connecta’t: Instagram (grajove) Canal del Youtube (Gra Jove) 19/06 a les 21 h     Després d'estrenar el primer Dnit el passat 5 de juny amb Miquel Fernández, us presentem la segona...

Seguir llegint...

Acústiquem presenta disc en streaming al…

09 Jun 2020 | Secció: DNIT, oci nocturn

El divendres 5 de juny el Gra va tornar a realitzar una activitat a l'equipament, encara que fos a porta tancada i amb el públic a l'altra banda de les...

Seguir llegint...