Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

Instagram

Acustiquem webEl divendres 5 de juny el Gra va tornar a realitzar una activitat a l'equipament, encara que fos a porta tancada i amb el públic a l'altra banda de les pantalles. L'acció va ser dins del marc de la dinamització cultural, amb un concert del DNIT; aquesta vegada en format streaming, en una programació formada per dos concerts (proper Dnit, 19 de juny), que busquen anar obrint les portes de la cultura en directe, tot potenciant grups joves de la comarca que trepitgen amb força.

I aquesta re-obertura va anar a càrrec d'Acústiquem, el projecte musical de Miquel Fernàndez, que va estar acompanyat per Laia Martínez i Aleix Burgués. Durant gairebé una hora, la formació va anar desgranant les seves cançons i compartint amb el públic, que gaudia del concert a través d'un directe d'Instagram, l'emoció de tornar a sentir i fer sentir la música des d'un escenari. Una música que s'expressava a través d'un llenguatge directe, proper i quotidià; molt narratiu.

Des del Servei de Joventut va ser una alegria poder reprendre l'activitat cultural dins l'equipament, encara que fos amb unes condicions inèdites i sense poder sentir l'escalf del públic jove.

La pròxima cita amb el DNIT en versió streaming serà el divendres 19 de juny a les 21 h amb el concert de Sabana, un altre grup jove i del territori que creix amb força dins del panorama musical.

Galeria d'imatges

 

Notícies de DNIT, oci nocturn

19/06 Sabana en concert al Gra. Versió s…

18 Jun 2020 | Secció: DNIT, oci nocturn

Sabana Concert en streaming Connecta’t: Instagram (grajove) Canal del Youtube (Gra Jove) 19/06 a les 21 h     Després d'estrenar el primer Dnit el passat 5 de juny amb Miquel Fernández, us presentem la segona...

Seguir llegint...

05/06 - Estrenem Dnit en streaming amb A…

04 Jun 2020 | Secció: DNIT, oci nocturn

Acústiquem Concert en streaming Connecta’t: Instagram (grajove) /Canal del Youtube (Gra Jove) 05/06 a les 21 h      En una setmana estranem el primer Dnit en streaming a través de les nostres xarxes socials. El primer artista...

Seguir llegint...