Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

+Recicla't, cursos i tallers

reciclatEl Gra impulsa cada any una programació de tallers i cursos sota el nom de + RECICLA'T, un programa dirigit a joves de 12 a 35 anys que es divideix actualment en cursos i tallers per a adolescents de 12 a 16 anys, i d'altres, per a joves de 16 a 35 anys.

Tots els tallers i cursos es caracteritzen per ser activitats d'iniciació zero (si no s'especifica), de manera que no s'ha de tenir uns coneixements i/o habilitats prèvies a la realització del taller, ja que partim de la premisa que aquests cursos i tallers que realitzem són per gaudir i aprendre quelcom que ens agradi o ens faci sentir bé amb nosaltres mateixos.

+ Recicla't junior/adolescent de 12 a 16 anys:

Els cursos i tallers tenen una vessant creativa i recreativa, són de llarga durada i alguns d'ells tenen amb un projecte/ mostra final del treball realitzat durant tot el procés.

+ Recicla't (+ 16 anys)

En el cas dels cursos i tallers per joves de 16 a 35 anys (depenen del curs, l'edat pot variar), podreu gaudir de dos formats diferents:

Forma't: formació especialitzada que es pot obtenir un certificat o titulació com és el cas del curs de monitor/a de lleure o el de Llengua de signes.

Recrea't: formació de caràcter creatiu i/o artístic on es podrà adquirir coneixements i aprofundir en els interessos personals.

Altres informacions:

- En cas de voler tenir més informació sobre la titulació de monitor/a podeu consultar la pàgina web de la Direcció General de Joventut

- En cas que necessiteu fer el curs de monitor/a de lleure podeu consultar les escoles que realitzen aquesta formació aquí.

Consulta el nou programa de gener a juliol 2017 a través d'aquest enllaç: + Recicla't 2017

 

Notícies de +Recicla't

Curs de cuina d'Itàlia i premonitor/ora …

15 Mai 2017 | Secció: +Recicla't, cursos i tallers

Informem que les inscripcions en línia només es podran fer amb el navegador del Chrome i el Mozzilla. - PREMONITOR/ORA DE LLEURE (20 h). Inscripció oberta fins el 16 de juny. Curs adreçat a joves...

Seguir llegint...