Ajuntament de Granollers

Formació i xerrades

clip brainstormEn aquest apartat de formació i xerrades trobareu totes aquelles accions i programes que volen ser un recurs i um impuls en la vostra formació professional però també personal. Podeu trobar diferents programes com són: els cursos del Gra, el programa per a adolescents com l'ETC, trobades en format xerrades, taules rodones, formació per a famílies, tallers, espais de trobades, etc.

Un ventall de possibilitats que no podeu deixar escapar!

 Xerrades del Gra: programa adreçat a joves 

Accions informatives en diferents formats adreçades als i les joves de Granollers i la resta de la comarca. Aqeust programa pretén facilitar informació i recursos vinculats amb oportunitats associatives, acadèmiques, laborals, d’habitatge, la salut, la mobilitat internacional, la solidaritat i la gestió emocional, de la mà de persones expertes en la temàtica. 

by iconos8   

Guia de recursos educatius: adreçat a centres d'educació secundària                                                                                                  

Accions formatives amb l'objectiu de facilitar un espai d'informació i orientació als centres d'educació secundària de Granollers.

Cursos i tallers: adreçat a joves de 16 a 35 anys.

Programa de formacions i monogràfics de caràcter curricular i/o ocupacionals en diferents àmbits professionals que han de permetre desenvolupar i potenciar coneixements, habilitats i competències professionals i on es pugui obtenir un certificat o una titulació oficial.

Programa ETC: adreçat a adolescents de 12 a 16 anys

Espai educatiu que ofereix oportunitats educatives als adolescents durant el temps no lectiu, a través d’una oferta d’activitats de tipus cultural i artístic, mitjançant diferents cursos i tallers de llarga durada i amb un projecte final.

Tallers per a famílies: adreçat a famílies amb joves de 12 a 18 anys i professionals de l'àmbit socioeducatiu.

És un programa que neix amb la idea d'oferir espais d’acompanyament gratuït per a famílies amb l’objectiu de compartir experiències i coneixements comptant amb la presència d’especialistes que ens assessoren sobre diversos temes d’interès.

Itineraris d'estiu: adreçat a joves de 12 a 16 anys

Casal d'estiu que s'ofereix durant el mes de juliol amb un centre d'interès i el o la jove pot triar el seu itinerari de tallers.  

Notícies de Formació i xerrades

Inscripció oberta: Monitor/a de lleure

12 Nov 2020 | Secció: Cursos i tallers (de 16 a 35 anys)

Pel que fa el curs de Monitor/a de lleure programat per finals de desembre, segueixen amb inscripcions obertes i es manté el format presencial, amb possible adaptació en format virtual si...

Seguir llegint...

Curs de català i monitor/a actius

06 Nov 2020 | Secció: Cursos i tallers (de 16 a 35 anys)

Amb motiu de les noves mesures per la Covid-19, però ens adaptem a les circumstàncies:  Les formacions amb inscripció oberta: - Viu i parla el català (20h).  Adreçat a joves de 18...

Seguir llegint...

Final d'itineraris 2020

23 Jul 2020 | Secció: Itineraris d'estiu (12 a 16 anys)

Un any més hem pogut realitzar els itineraris d’estiu del Gra. Ens quedem satisfets ja només per haver pogut fer-los, atenent la complexitat de la situació que estem vivint. Tot...

Seguir llegint...

El desconfinament de les pantalles

08 Jul 2020 | Secció: Xerrades del gra

La xerrada," El desconfinament de les pantalles" a càrrec de la Laura Iglesias, tècnica de Prevenció de Conductes de Risc en Joves ja està disponible al nostre canal de YouTube: www.youtube.com/watch?v=0Fk5bqg-gdo La...

Seguir llegint...