Ajuntament de Granollers

ETCÈTERA (de 12 a 16 anys)

Imatge per a la web🙌Què és l'ETCÈTERA?

És el recull de molts desitjos per poder unir diferents eixos com l'educació, l'entorn, la comunitat i escola amb un propòsit comú: promoure un espai educatiu per a joves de 12 a 16 anys que ofereixi oportunitats educatives als adolescents durant el temps no lectiu, a través d’una oferta d’activitats de tipus cultural i artístic, mitjançant diferents cursos i tallers de llarga durada i amb un projecte final.

Aquestes accions es porten a terme amb la col·laboració dels centres educació secundària de la ciutat i amb equipaments culturals, socials i esportius de la ciutat. 

Si vols demanar informació o inscriure't els tallers programats, posa't en contacte amb el dinamitzador referent del projecte:

📲 633 425 940

📩 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. (Ignasi Ruiz)

🌏 www.granollers.cat/etcetera 

No t’ho pensis! Entra i cerca el teu projecte!


 

 

 

 

 

 

 

Notícies d'ETCÈTERA (de 12 a 16 anys)

Fem periodisme amb els joves!

20 Abr 2021 | Secció: ETCÈTERA (de 12 a 16 anys)

Us presentem l’Alba Ramos, el Martí Pagès i el Martí Palau. Ells són els responsables de posar veu i forma als programes de ràdio del projecte FEM PERIODISME, dinamitzat pel...

Seguir llegint...

Nou taller de l'ETC: Fem periodisme!

07 Gen 2021 | Secció: ETCÈTERA (de 12 a 16 anys)

Has imaginat mai un món governat pels joves? Doncs això és just el què volem fer. A través del projecte Fem peridosime, un grup de joves es reunirà setmanalment per debatre...

Seguir llegint...