Ajuntament de Granollers

ETCÈTERA (de 12 a 16 anys)

Imatge per a la webQuè és el programa de l'ETCÈTERA?

És el recull de molts desitjos per poder unir diferents eixos com l'educació, l'entorn, la comunitat i escola amb un propòsit comú: promoure un espai educatiu per a joves de 12 a 16 anys que ofereixi oportunitats educatives als adolescents durant el temps no lectiu, a través d’una oferta d’activitats de tipus cultural i artístic, mitjançant diferents cursos i tallers de llarga durada i amb un projecte final.

Aquestes accions es porten a terme amb la col·laboració dels centres educació secundària de la ciutat i amb equipaments culturals, socials i esportius de la ciutat. 

Si vols demanar informació o inscriure't els tallers programats, posa't en contacte amb el dinamitzador referent del projecte (Ignasi Ruiz):

Tel.: 633 425 940

Adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

Més informació sobre el projecte: www.granollers.cat/etcetera 

No t’ho pensis!

Entra i cerca el teu projecte! 

 

 

 

 

 

 

Notícies d'ETCÈTERA (de 12 a 16 anys)

Nou taller de l'ETC: Fem periodisme!

07 Gen 2021 | Secció: ETCÈTERA (de 12 a 16 anys)

Has imaginat mai un món governat pels joves? Doncs això és just el què volem fer. A través del projecte Fem peridosime, un grup de joves es reunirà setmanalment per debatre...

Seguir llegint...