Ajuntament de Granollers

Xerrades OJLa xerrada," El desconfinament de les pantalles" a càrrec de la Laura Iglesias, tècnica de Prevenció de Conductes de Risc en Joves ja està disponible al nostre canal de YouTube:

La xerrada es va organitzar en el marc de les accions de promoció i divulgació de temes d'interès que organitzem des de l'Oficina Jove del Gra per les persones joves i les seves famílies.

En aquest cas i donada la situació actual, es va emetre a través d'una plataforma virtual i van assistir en directe unes 16 persones.

La Laura, en aquesta trobada virtual ens va parlar de diversos temes que tendeixen a ser preocupacions comunes i generals (com quin és el temps d'exposició a les pantalles, els continguts i riscos associats a aquestes, etc.), i més en el context actual, on la dinàmica a les pantalles ha augmentat a causa de les metodologies utilitzades per tenir contacte i dur a terme la nostra vida diària.

Una xerrada que ens recorda que hem de fer un esforç entre totes per aconseguir l'equilibri en aquest possible abús a les pantalles.

Notícies xerrades del gra

Xerrada de Mobilitat Internacional en lí…

11 Des 2020 | Secció: Xerrades del gra

Informa't i connecta't a l'Oficina Jove del Gra! A punt de finalitzar l'any us convidem a la primera xerrada en línia que organitzem aquest curs.I ho fem de la mà de...

Seguir llegint...