Ajuntament de Granollers

WhatsApp Image 2020 03 06 at 21.34.05Aquest divendres 6 de març s'ha celebrat una nova edició del Concurs Mostra el teu talent! al Gra.

L'activitat, que busca potenciar i visibilitzar els talents artístics escènics dels i les joves de la comarca, ha estat conduïda pel mag Toni Vega que ha fet de presentador aportant dinamisme i humor a la vetllada. Un total de 15 joves, repartits en 9 actuacions diferents, han pujat dalt de l'escenari i han fet gaudir al públic assistent amb actuacions de cant, màgia, dansa, hula hop i fins i tot una de playback.

El jurat, format per tres joves artistes de la zona (Agnès Sales, Andrea Guitard i Marc Picazo), ha decidit, després de veure tots els shows, que les tres actuacions finalistes havien de ser les de Pau Colomina el mag, SMY (Sofyan) i BlackWhite. Dos de dansa i una de màgia.

Els finalistes han tornat a pujar a l'escenari i han fet una nova actuació mostrant les seves habilitats. El jurat, ha decidit finalment que el guanyador del certamen en aquesta edició del 2020 fos en Pau Colomina, amb els seus trucs de màgia que han deixat parat al jurat i al públic.

El premi per aquest jove serà realitzar 10 hores de formació amb un mag professional, per tal que pugui seguir creixent i aprenent en allò que més li agrada. Els finalistes podran gaudir d'entrades a un espectacle que es faci en algun dels equipaments culturals de la ciutat. L'entrega dels premis ha anat a càrrec del regidor de Joventut Francesc Arolas.

 

 

 

Notícies de Concursos

Els grups Rodando Studios i O Tancada gu…

20 Abr 2020 | Secció: Gra d'Or

Els grups Rodando Studios i O Tancada guanyen el Gra d'Or'20La menció especial ha correspost a Daniel Martin Divendres vam fer públic a l'Instagram del Gra els noms dels guanyadors/es del...

Seguir llegint...

Gra d'Or. Viu-lo en Pantalla Gran!, en v…

15 Abr 2020 | Secció: Gra d'Or

El passat 13 de març s'hauria d'haver dut a terme el concurs del Gra d'Or. Viu-lo en pantalla Gran!, però la situació actual va fer que la celebració i entrega...

Seguir llegint...