Ajuntament de Granollers

Gra dor versió virtualpngEl passat 13 de març s'hauria d'haver dut a terme el concurs del Gra d'Or. Viu-lo en pantalla Gran!, però la situació actual va fer que la celebració i entrega de premis no fos possible.

No obstant, l'Equipament juvenil i l'Associació Cultural de Granollers no ens aturem i us volem oferir la versió virtual d'aquest concurs, per tal de donar a conèixer els i les guanyadores d'enguany, mitjançant la xarxa d’Instagram TV del Gra (grajove)

Recordem que es van presentar 10 curtmetratges distribuïts en tres categories: 6 curts per la categoria més jove de 12 a 17 anys; 3 en la categoria de 18 i 24 anys, i 1 en la categoria de 25 a 35 anys. En aquest últim cas, la categoria queda deserta per la manca d'inscrits, però es podrà visualitzar el curtmetratge via xarxa social.

Tots aquests curts presentats també optaran al premi de la menció especial.

Si voleu seguir els curts presentats ho podreu fer mitjançant IGTV a partir del 14 d'abril de 16 a 20 h serà el torn de la categoria de 12 a 17 anys; el 15 d'abril es presentaran els curts de la categoria de 18 a 24 anys a partir de les 17 h i el dijous 16 es presentarà l'última categoria de 25 a 35 anys a les 18 h. 

El divendres 17 a les 18 h es donarà el resultat dels guanyadors i guanyadores d’aquesta nova edició a través de la mateixa xarxa social.

Esperem que gaudiu d'aquests curts impulsats per joves!

Notícies de Gra d'Or

Els grups Rodando Studios i O Tancada gu…

20 Abr 2020 | Secció: Gra d'Or

Els grups Rodando Studios i O Tancada guanyen el Gra d'Or'20La menció especial ha correspost a Daniel Martin Divendres vam fer públic a l'Instagram del Gra els noms dels guanyadors/es del...

Seguir llegint...