Ajuntament de Granollers

Gra dorEls grups Rodando Studios i O Tancada guanyen el Gra d'Or'20
La menció especial ha correspost a Daniel Martin

Divendres vam fer públic a l'Instagram del Gra els noms dels guanyadors/es del concurs Gra d'Or. Viu-lo en pantalla Gran!, que convoquen el Gra i l'Associació Cultural i que s'ha adaptat a la situació celebrant-se en format virtual.

El jurat, integrat per tècnics de l'equipament de Joventut i joves de l'àmbit visual, ha premiat en la categoria de 12 a 17 de temàtica lliure el curt titulat "3AM" del grup Rodando Studios, mentre que en la categoria de 18 - 24 anys el guanyador ha estat el grup O Tancada amb el curt "La memòria dels arbres"; també ha rebut una menció especial el treball "2050" de Daniel Martin. El tema d'aquests dos darrers era el el canvi climàtic.

Els premis consisteixen en passis dobles durant 3 mesos per a totes les projeccions del Cinema Edison i 200 euros en material audiovisual. El curt guardonat amb la menció especial es podrà veure en el marc de la programació regular de l’Edison i rebrà un premi en metàl·lic de 100 euros.

Els vídeos guardonats i tots els presentats a concurs es poden veure a l'Instagram del Gra: https://www.instagram.com/grajove/

 

 

Notícies de Gra d'Or

Gra d'Or. Viu-lo en Pantalla Gran!, en v…

15 Abr 2020 | Secció: Gra d'Or

El passat 13 de març s'hauria d'haver dut a terme el concurs del Gra d'Or. Viu-lo en pantalla Gran!, però la situació actual va fer que la celebració i entrega...

Seguir llegint...