Ajuntament de Granollers

Foto 3 RoigéEl divendres 2 d'octubre a les 21 h tenim una nova cita d'oci nocturnamb Roger Canals conegut artísticament com Roigé que ens fa una proposta de música d’autor worldmusic/fusió que emmarca les seves creacions més íntimes i personals a través del seu últim treball, Ingràvid.

Textos amb una forta aposta poètica que retraten un bagatge i una cosmovisió molt íntima i personal sobre la llibertat personal i col·lectiva i la capacitat d’adaptació. Un treball de música d’autor que serà un collage sonor, eclèctic, amb la fusió com a característica transversal, i que barrejarà el folk, el pop, els ritmes llatins, la música moderna (funk/soul) i el jazz.

Roger Canals porta ja 20 anys oferint les seves produccions arreu de Catalunya i Balears, Espanya i alguns llocs d’Europa. Els seus espectacles, que barregen el jazz clàssic per a tots els públics, s’han presentat en diverses fires i festivals destacats i ha enregistrat nombrosos discs, algun d’ells premiat.

+ Info:

www.roigemusic.com

Twitter: @roigemusic

Instagram: roigemusic

Facebook

Canal de Youtube

Accés al concert

L'activitat es farà de manera presencial, sempre que la situació sanitària ho permeti, i tindrà l'aforament limitat. Està previst poder transmetre el concert en streaming pels canals d'Instagram i de Youtube del Gra.

Per tenir entrada, envia'ns un whatsap al telèfon 620 655 001 amb les teves dades personals: nom i cognoms, DNI i adreça electrònica. Cada persona podrà demanar un màxim de 4 entrades.

Recomanem que es vingui una mica abans de l'inici de l'activitat per evitar aglomaracions o cues.

Activitat oberta i gratuïta i es farà dins del Gra.

L'activitat presencial es farà amb control d'entrada i amb les mesures higièniques i sanitàries establertes: mascareta obligatòria, ràtio adaptada, separació d'un metre i mig, rentat de mans freqüent, i ventilació i neteja de l'espai.

Més info: mesures i normativa

 

 

 

Notícies de DNIT, oci nocturn

Dnit amb Non Jambi

15 Gen 2021 | Secció: DNIT, oci nocturn

DNIT. NON JAMBI 29 DE GENER/ 20.30 H A finals de gener ens espera un nou concert amb la música de Non Jambi. Segueix-la a Instagram a través del seu perfil: Non.jambi. Si...

Seguir llegint...

#CulturaSegura al GRA amb la música de …

06 Oct 2020 | Secció: DNIT, oci nocturn

Divendres 2 d'octubre va realitzar-se al Gra el segon DNIT d'aquest trimestre. En aquesta ocasió va ser Roigé l'encarregat de demostrar amb música que la cultura és segura i una...

Seguir llegint...