Ajuntament de Granollers

pastilla IreneSeguim amb la programació del Dnit, concerts íntims i molt personals amb cançons que diuen molt i amb músics que transmeten cada una de les seves paraules. Aquest és el Dnit que us oferim aquesta tardor, ple de cantautors i cantautores.

Irene Ferioli presenta les cançons del seu primer disc, Manifest de tendresa, acompanyada del guitarrista Bartolomeo Barenghi. Un recull de temes propis i versions que transiten per les seves influències musicals, del jazz a la música llatina, passant pel pop i la música de Brasil.

Segueix-la a: Instagram (irene_ferioli) i Facebook 

La podreu conèixer en directe el proper 23 d'octubre a les 21 h al Gra (pl. de l'Església, 8 - Granollers). L'entrada és gratuïta i per aconseguir la teva entrada cal que ens enviïs les teves dades personals a través de WhatsApp al 620 655 001.

També podràs seguir el concert en streaming pels canals d'Instagram i de Youtube del Gra.

L'activitat es farà de manera presencial, sempre que la situació sanitària ho permeti, i tindrà l'aforament limitat i amb les mesures higièniques sanitàries establertes.

 

Notícies de DNIT, oci nocturn

Dnit amb Non Jambi

15 Gen 2021 | Secció: DNIT, oci nocturn

DNIT. NON JAMBI 29 DE GENER/ 20.30 H A finals de gener ens espera un nou concert amb la música de Non Jambi. Segueix-la a Instagram a través del seu perfil: Non.jambi. Si...

Seguir llegint...

#CulturaSegura al GRA amb la música de …

06 Oct 2020 | Secció: DNIT, oci nocturn

Divendres 2 d'octubre va realitzar-se al Gra el segon DNIT d'aquest trimestre. En aquesta ocasió va ser Roigé l'encarregat de demostrar amb música que la cultura és segura i una...

Seguir llegint...