Ajuntament de Granollers

irene webEl passat divendres 23 d'octubre el Gra es va omplir de dolçor amb la veu i personalitat de la Irene Ferioli, acompanyada den Bartolomeo Barenghi. Versions, temes pròpis i algun que altre acudit va fer que la nit se'ns fes curta!

Aquest DNIT, va servir per fer un petit avançament del que serà el seu àlbum debut "Manifest de tendresa" un primer treball autoeditat, que encara està al forn per causa de la pandèmia... però que vam poder gaudir en primícia tots els assistents.

Des del Gra, valorem la cultura, i per això seguim programant amb tota la seguretat possible. Distància, mans i mascareta... però regalant-nos bona música i bons moments.

El proper DNIT serà divendres 13 de novembre a les 21h, amb el grup ZESC.

Notícies de DNIT, oci nocturn

Dnit amb Non Jambi

26 Gen 2021 | Secció: DNIT, oci nocturn

DNIT. NON JAMBI 29 DE GENER/ 20.30 H A finals de gener ens espera un nou concert amb la música de Non Jambi. Segueix-la a Instagram a través del seu perfil: Non.jambi. Si...

Seguir llegint...

#CulturaSegura al GRA amb la música de …

06 Oct 2020 | Secció: DNIT, oci nocturn

Divendres 2 d'octubre va realitzar-se al Gra el segon DNIT d'aquest trimestre. En aquesta ocasió va ser Roigé l'encarregat de demostrar amb música que la cultura és segura i una...

Seguir llegint...