Ajuntament de Granollers

pastilla zescVine el pròxim 27 de novembre a les 20.30 h al Gra (pl. de l'Església, 8 - Granollers) i gaudeix d’aquest concert!
 
Zesc són la Judit M. Gené (teclats i veu), el Francesc Gil (guitarra i veu) i el Quentin Lionmane (bateria). Nascut el 2019, han estat semifinalistes del Proyecto Demo 2019 de Radio 3 i seleccionats pel SONA 9 2019. Una música que explora estils com el noise pop i la psicodèlia.
 

Seguix-los a:

Instagram: @zesczesc
Twitter: @zescband
Facebook: @zescband
Youtube: zescband

L'entrada és gratuïta i per aconseguir -la ens pots enviar les teves dades personals a través de WhatsApp al 620 655 001.

A les 22 h el concert haurà finalitzat, per complir amb el toc de queda.


També podràs seguir el concert en streaming pels canals d'Instagram i de Youtube del Gra.

---

L'activitat presencial es farà amb control d'entrada i amb les mesures higièniques i sanitàries establertes: mascareta obligatòria, ràtio adaptada, separació d'un metre i mig, rentat de mans freqüent, i ventilació i neteja de l'espai.

Informem que qualsevol de les nostres activitats es poden produir canvis en les dates o en les condicions de desenvolupament com a conseqüència de l’evolució de la pandèmia. Consulta la nostra web per tenir informació actualitzada.

 

 
 

Notícies de DNIT, oci nocturn

Dnit amb Non Jambi

26 Gen 2021 | Secció: DNIT, oci nocturn

DNIT. NON JAMBI 29 DE GENER/ 20.30 H A finals de gener ens espera un nou concert amb la música de Non Jambi. Segueix-la a Instagram a través del seu perfil: Non.jambi. Si...

Seguir llegint...

#CulturaSegura al GRA amb la música de …

06 Oct 2020 | Secció: DNIT, oci nocturn

Divendres 2 d'octubre va realitzar-se al Gra el segon DNIT d'aquest trimestre. En aquesta ocasió va ser Roigé l'encarregat de demostrar amb música que la cultura és segura i una...

Seguir llegint...