Ajuntament de Granollers

connectat al gra non jambi insta 1 webDNIT. NON JAMBI 
29 DE GENER/ 20.30 H

A finals de gener ens espera un nou concert amb la música de Non Jambi. Segueix-la a Instagram a través del seu perfil: Non.jambi.

Si vols venir a escoltar-la i gaudir de la teva entrada gratuïta ens pots enviar un whatsapp al 620 655 001.

Cantautora granollerina de pop folk mediterrani. A través de temes de creació pròpia, aprofundeix en la sensibilitat i realitat dels sentiments amb la veu trencada que la caracteritza i l’acompanyament d'un ukelele baríton. Les seves cançons i versions teixeixen un ambient i una història que captiva, emociona i crea una perfecta aura i simbiosi amb el públic, que converteix l’actuació en una vetllada entre amics.

---

L'activitat presencial es farà amb control d'entrada i amb les mesures higièniques i sanitàries establertes: mascareta obligatòria, ràtio adaptada, separació d'un metre i mig, rentat de mans freqüent, i ventilació i neteja de l'espai.

Informem que qualsevol de les nostres activitats es poden produir canvis en les dates o en les condicions de desenvolupament com a conseqüència de l’evolució de la pandèmia. Consulta la nostra web per tenir informació actualitzada.

 

 

 

 

Notícies de DNIT, oci nocturn

#CulturaSegura al GRA amb la música de …

06 Oct 2020 | Secció: DNIT, oci nocturn

Divendres 2 d'octubre va realitzar-se al Gra el segon DNIT d'aquest trimestre. En aquesta ocasió va ser Roigé l'encarregat de demostrar amb música que la cultura és segura i una...

Seguir llegint...