Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

bannerGRAL'Oficina Jove (OJ) és un espai d'orientació i informació juvenil on trobaràs diversos recursos i informació per facilitar-te l'accés a tot allò que t'interessa: formació, ocupació, vacances i estades, associacionisme, mobilitat internacional, el programa de garantia juvenil etc.
Per aquest motiu i amb la intenció d'oferir-vos informacions de primera mà us proposem les xerrades de l'Oficina Jove, que tindran el seu període de febrer a juliol de 2017 i es tractaran diferents temes d'emancipació juvenil a càrrec de professionals experts en el sector. 

Per participar-hi no cal inscripció prèvia, només venir a la xerrada a les 18 h al Gra. A continuació, us exposem les futures xerrades fins al juliol de 2017.

VIATJAR LOW COST

A qui no li agrada viatjar d'una manera econòmica? Es poden fer grans viatges estalviant en les despeses més grans, com l'allotjament i vols, però també en les petites coses. Troba les fòrmules per estalviar abans i durant el viatge.
A càrrec de Cèlia López. Viatgera experimentada, coautora del bloc Quaderns de bitàcola.
Dimecres 24 de maig a les 18 h

EXPERIÈNCIA PER SUDAMÈRICA I MÈXIC AMB LA MOTXILLA A L'ESQUENA

Xerrada sobre el recorregut d'una jove carregada d'experiència i de vivències, al voltant dels viatges i tot el relacionat els transports, les assegurances i els aspectes bàsics que cal saber abans d'emprendre un viatge.
A càrrec de Núria González, viatgera en actiu.
Dimecres 14 de juny a les 18 h

HAS PENSAT MAI A FORMAR PART D'UNA ENTITAT DE LLEURE?

Xerrada adreçada a joves que vulguin conèixer quines són les activitats que fa una entitat de lleure, especialment quines són les tasques d'un monitor/ora i què s'ha de fer per formar-ne part.
A càrrec de diverses entitats de lleure de Granollers
Dimecres 12 de juliol a les 18 h

 

 

 

 

Notícies d'Activitats de l'Oficina Jove

Vine a la xerrada i prepara't l'estiu: …

22 Mai 2017 | Secció: Xerrades i tallers

L'Oficina Jove (OJ) és un espai d'orientació i informació juvenil on trobaràs diversos recursos i informació per facilitar-te l'accés a tot allò que t'interessa: formació, ocupació, vacances i estades, associacionisme...

Seguir llegint...