Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

07 viatjar lowcost 02L'Oficina Jove (OJ) és un espai d'orientació i informació juvenil on trobaràs diversos recursos i informació per facilitar-te l'accés a tot allò que t'interessa: formació, ocupació, vacances i estades, associacionisme, mobilitat internacional, el programa de garantia juvenil etc.
Per aquest motiu i amb la intenció d'oferir-vos informacions de primera mà us proposem les xerrades de l'Oficina Jove, que tindran el seu període de febrer a juliol de 2017 i es tractaran diferents temes d'emancipació juvenil a càrrec de professionals experts en el sector.

VIATJAR LOW COST

A qui no li agrada viatjar d'una manera econòmica? Es poden fer grans viatges estalviant en les despeses més grans, com l'allotjament i vols, però també en les petites coses. Troba les fòrmules per estalviar abans i durant el viatge.
A càrrec de Cèlia López. Viatgera experimentada, coautora del bloc Quaderns de bitàcola.
Dimecres 24 de maig a les 18 h

Per participar-hi no cal inscripció prèvia.

 

Notícies d'Activitats de l'Oficina Jove

Xerrades de l'Oficina Jove: informe-te'n…

11 Mai 2017 | Secció: Xerrades i tallers

L'Oficina Jove (OJ) és un espai d'orientació i informació juvenil on trobaràs diversos recursos i informació per facilitar-te l'accés a tot allò que t'interessa: formació, ocupació, vacances i estades, associacionisme...

Seguir llegint...