Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

xerrada graAhir vam dur a terme la primera de les Xerrades del Gra d'enguany: Alimentació Esportiva, bàsic per rendir més. Amb aquesta xerrada hem volgut adreçar-nos, com sempre, al col·lectiu jove, però en aquest cas concret a joves esportistes o joves interessats en l'alimentació saludable, com a camí per practicar esport de manera més eficient.

El resultat va ser molt positiu, més d'una trentena de persones es van acostar a l'equipament per escoltar els consells i les pautes d'alimentació saludable a càrrec de l'Astrid Barqué.

L'Astrid, molt coneguda en les xarxes socials a través del seu post, és llicenciada en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, i amb una llarga trajectòria en el camp d'informar i fer difusió d'hàbits i consells sobre alimentació, adreçada sobretot, a esportistes professionals o persones que practiquen esport regularment.

Amb aquesta xerrada tan particular, hem inaugurat una programació de xerrades de diferents temàtiques, totes elles molt relacionades amb els serveis i les assessories que formen part de l'Oficina Jove. Així doncs, en aquesta programació trobarareu xerrades sobre formació, treball, mobilitat internacional, turisme i voluntariat, entre altres.

La propera xerrada la portarem a terme el 28 de febrer, a càrrec de Setem, per parlar sobre els camps de Solidaritat que aquesta entitat organitza. De ben segur que serà igual d'interessant.
Us hi esperem!

Notícies d'Activitats de l'Oficina Jove

Xerrada: Vols trobar feina de monitor/or…

24 Mai 2018 | Secció: Xerrades i tallers

El proper dimecres 30 de maig a les 18 h es portarà a terme la propera xerrada adreçada a tots aquells joves a partir de 18 anys que disposin del...

Seguir llegint...

Xerrades gratuïtes: Informa-te'n i fes c…

13 Abr 2018 | Secció: Xerrades i tallers

L'Oficina Jove proposa un ventall d'accions formatives en format xerrada o taller dinàmic adreçat els i les joves de Granollers i la comarca. Sota el títol general de Xerrades del GRA...

Seguir llegint...