Ajuntament de Granollers

Garantia juvenil

GJ fotoLa Garantia Juvenil és una iniciativa a nivell europeu per reduir l'atur juvenil. La Generalitat pot oferir accions de formació o de pràctiques laborals, un itinerari d'emprenedoria a mida o una oferta de treball.

A qui s'adreça?

A joves d'entre 16 i 29 anys.

Els requisits per gaudir del programa de Garanti juvenil són:

- Tenir nacionalitat espanyola o ser ciutadà de la Unió o dels Estats que formen part de l'Acord sobre l'espai Econòmic Europeu o Suïssa que es trobin a Espanya en exercici de la lliure circulació i residència. També podran inscriure-s'hi els estrangers titulars d'una autorització per a residir en territori espanyol que habiliti per a treballar.

Estar empadronat a qualsevol municipi de Catalunya.

- No haver treballat en el dia natural anterior a la data de presentació de la sol·licitud.

- No haver rebut accions educatives en el dia natural anterior a la data de presentació de la sol·licitud.

- Presentar una declaració expressa de tenir interès a participar en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, adquirint un compromís de participació activa en les actuacions que es desenvolupin en el marc de la Garantia Juvenil.

Què ofereix?

Garanteix oportunitats per als joves i ofereix ajuts per a les empreses, basant-se en programes de:

- Formació per a desenvolupar competències professionals.
- Inserció en el mercat laboral: pràctiques o contractes laborals.
- Emprenedoria i autoocupació.
- Orientació laboral.

Com em puc incriure?

L'horari de les oficines és de dilluns a divendres, de 8.30 a 14 h. No cal demanar cita prèvia.

A Granollers hi han dos oficines:

Oficina de Granollers-Les Franqueses. Si vius a: Granollers, L'Ametlla del Vallès, Canovelles, Les Franqueses del Vallès, La Garriga, La Roca i Vilanova del Vallès hauràs d'anar a l

Oficina de Treball de Granollers-Perifèria. Si vius a: Aiguafreda, Bigues i Riells, Caldes de Montbui, Campins, Cànoves i Samalús, Cardedeu, Castellcir, Castellterçol, Granera, Fogars de Montclús, Gualba, Llinars del Vallès, Lliçà d'Amunt, Figaró-Montmany, Montmeló, Montornès del Vallès, Montseny, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, la Batllòria, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Codines, Sant Quirze de Safaja, Santa Eulàlia de Ronçana, Santa Maria de Palautordera, Tagamanent, Vallgorguina, Vallromanes i Vilalba Sasserra.

Més informació:

- Consultes sobre la Garantia al vostre SOC o a través de les referents d'ocupació:

* Si vius a Granollers us podeu posar en contacte amb la referent d'ocupació a través del correu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

* Si vius a la resta de la comarca del Vallès Oriental us podeu posar en contacte amb lés referents d'ocupació  a través del correu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

- Per a cursos de la Garantia podeu consultar l'enllaç del Vallès Jove: formació Garantia Juvenil.

- Pàgina web Garantia Juvenil

 

 

 

Notícies de Garantia juvenil

convocatòria tancada - Ofertes de feina:…

12 Nov 2020 | Secció: Garantia juvenil

Tens formació però actualment no estudies ni treballes? Apunta't a Garantia Juvenil, i podràs presentar-te a les següents llocs de treball del Vallès Oriental.  Requisits: - Tenir entre 16 i 29 anys. - Tenir...

Seguir llegint...