Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

Instagram

representants estudiantils pastillaUns 70 nois i noies debatran i posaran en comú les estratègies de participació dels adolescents als centres

El dimarts 30 d'abril, de 9 a 13 h, el Gra, l'equipament de Joventut, acollirà la 8a Jornada de Representants Estudiantils de Granollers. L'objectiu és donar eines i recursos als joves que desenvolupen tasques de representació a cadascun dels centres, i propiciar-ne la coneixença i el debat. La metodologia de treball es basa en dinàmiques de grups reduïts.

S'espera la participació d'una setantena de nois i noies de set centres amb condició de punt d’informació i dinamització (PIDCES): instituts Celestí Bellera, Antoni Cumella, Marta Estrada, Carles Vallbona, Escola Municipal del Treball, L'Estel i Escola Pia. Tots els joves participants són delegats i consellers escolars.

La novetat d'aquesta edició és que la jornada recupera la participació del professorat: de manera simultània als estudiants, reflexionaran, debatran i compartiran experiències sobre com impulsar la participació dels adolescents en la vida del centre i la ciutat.

 

Notícies de les Jornades estudiantils

No hi ha notícies en aquesta secció.