Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

Instagram

jornada 2019 webAquest dimarts 30 d'abril, des del Servei de Joventut hem organitzat la 8a Jornada de Representants Estudiantils de Granollers.

L'objectiu de la trobada és donar eines i recursos als joves que desenvolupen tasques de representació a cadascun dels centres, i propiciar-ne la coneixença i el debat. La metodologia de treball s'ha basat en dinàmiques de grups reduïts.

Hi han participat una seixantena de nois i noies de 1r d'ESO fins a 2n de batxillerat de 7 centres educatius: instituts Celestí Bellera, Antoni Cumella, Marta Estrada, Carles Vallbona, Escola Municipal del Treball, L'Estel i Escola Pia. Tots els joves participants eren delegats, consellers escolars o membres de L'Arrel - Fòrum de les Adolescències. Aquests centres són tots amb els que durant l'any desenvolupem el programa PIDCES.

El regidor de Joventut i Educació, Francesc Arolas, i l'alcalde Mayoral han obert la jornada agraint la participació dels estudiants i els han encoratjat en la seva tasca com a representants dels seus companys i companyes, en la responsabilitat a l'hora de fer-ne una escolta activa i a participar en la construcció col·lectiva del seu centre. "Sou una peça clau del present de la nostra ciutat", ha afirmat l'alcalde.

En aquesta edició la jornada ha recuperat la participació del professorat: de manera simultània als estudiants, han reflexionat, debatut i compartit experiències sobre com impulsar la participació dels adolescents en la vida escolar i a la ciutat.

 

Notícies de les Jornades estudiantils

No hi ha notícies en aquesta secció.