Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

Instagram

collage consellersAquest dimecres 23 de gener s'ha celebrat al Gra la Jornada de Consellers i Conselleres Escolars, activitat formativa bianual que pretén donar eines i recursos als estudiants que han estat escollits com a representants en aquest òrgan. L'acte l'han obert el regidor de Joventut, Francesc Arolas, i l'alcalde de la ciutat, Josep Mayoral, que han remarcat la importància de la representació i la responsabilitat que han assumit els i les joves sent consellers escolars als seus instituts.

La jornada, a la que han assistit un total de 21 consellers/es escolars de 9 instituts de la ciutat, s'ha basat en una xerrada/debat en la que els i les joves han pogut intercanviar impressions sobre com s'organitza la participació i la representativitat als seus instituts i com potenciar mecanismes per fer arribar la informació i les propostes de la millor manera possible entre l'alumnat i els espais de representació. Des del Servei de Joventut se'ls ha garantit l'acompanyament necessari per tal que ho puguin fer, facilitant els recursos i les eines necessàries.

En la part final de la trobada, des del Servei d'Educació, s'ha explicat als joves l'òrgan del Consell Escolar Municipal i s'ha animat als consellers/es escolars de centre a participar-hi. Les 8 places que hi havia disponibles les ocuparan: Jésica Coronel (INS Marta Estrada), Sergi Quiroga (L'Estel), Joan Ventura (INS Antoni Cumella), Roua Ghailan (INS Antoni Cumella), Wessal El Haddad (INS Antoni Cumella), Melany Molina (INS Antoni Cumella), Carla Madueño (INS Celestí Bellera) i Nerea Moreno (INS Celestí Bellera). La jornada ha finalitzat a les 11 h, després de 2 hores molt profitoses de treball.

Els instituts que han participat a la jornada són: INS Antoni Cumella, INS Celestí Bellera, INS Carles Vallbona, INS Escola Municipal del Treball, INS Marta Estrada, Col·legi L'Estel, Educem, Escola Jardí i Escola Pia.

 

Notícies de Participació estudiantil

Exposició en vídeo de "La Voz Dormi…

30 Abr 2020 | Secció: Participació estudiantil

Aquest curs 2019-2020 s'ha realitzat el Projecte Dinamo, en el marc del programa PIDCES i de la mà de Can Jonch Centre de Cultura de Pau i la Sala Nau...

Seguir llegint...