Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

Instagram

EbriNAquest curs 2019-2020 s'ha realitzat el Projecte Dinamo, en el marc del programa PIDCES i de la mà de Can Jonch Centre de Cultura de Pau i la Sala Nau B1.

Un projecte, que enguany abordava la temàtica de la memòria històrica a través del disc "La Voz Dormida" del grup musical Ebri Knight que commemorava els 80 anys de la derrota republicana en la Guerra Civil espanyola. Es va enfocar a l'alumnat de 2n de batxillerat i es va treballar dins de l'assignatura d'història i/o de literatura. Les sessions han estat dinamitzades pel col·lectiu cultural L'Eixida.

Durant els mesos d'octubre i novembre 4 centres educatius de la ciutat van participar al projecte que consistia en tres sessions: la primera, on es treballava el marc teòric i conceptes vinculats amb la república i personatges destacats de l'època; la segona on els i les joves van poder elaborar cartells mitjançant la tècnica del collage i una tercera on l'alumnat va conèixer i parlar personalment amb dos dels membres d'Ebri Knight.

Finalment, dins de la programació de concerts de la Sala Nau B1 es va celebrar el concert final de gira d'Ebri Knight on els i les joves que van participar al projecte van poder assistir amb un descompte en el preu de l'entrada.

Aquest mes d'abril, coincidint amb el dia de la República, s'hagués realitzat una exposició (i la pertinent inauguració) amb els cartells realitzats pels alumnes al Centre de Cultura de Pau Can Jonch, però la situació extraordinària generada per la pandèmia de la COVID-19 ho ha fet impossible. Davant aquesta nova realitat, compartim aquest vídeo on es poden veure la totalitat de cartells realitzats pels participants al projecte, mentre acompanya el visionat la música de les cançons de l'EP.

Notícies de Participació estudiantil

No hi ha notícies en aquesta secció.