Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e
Instagram

collage passaclassesAmb l'arrencada del nous curs s'inicia també el programa PIDCES a 7 instituts de la ciutat de Granollers. Un programa de joventut dirigit a desenvolupar actuacions als instituts per tal de promoure la informació, la dinamització i la participació dels joves. Els PIDCES es concreten en un espai d'atenció presencial estable a l'institut que posa a l'abast dels i les joves recursos informatius d'interès i accions i estratègies que promouen experiències de participació tant en el propi centre com en el seu entorn més proper, el barri i el municipi.

En aquesta ocasió hem anat a l' INS Celestí Bellera, al Carles Vallbona i al Col·legi Estel  i, per tal de donar a conèixer als seus alumnes totes les activitats, tallers i projectes que es porten a terme des del Servei de Joventut s'han realitzat passa-classes pels cursos d'ESO i Batxillerat.

Durant les hores de tutoria, el dinamitzadora referent de l'institut Núria Jubany i la coordinadora del programa de tallers ETC Andrea Gilart passen per cada classe per explicar amb detall les diferents programacions. Enguany, l'accent es posa en el programa semestral de l'ETC, que ofereix un total d'11 propostes de tallers per a joves de 12 a 16 anys i també en el nou projecte de participació Fòrum de les adolescències que busca donar veu i visibilitat dins la ciutat als joves d'aquesta mateixa franja d'edat. Altres temes, com les pròximes eleccions al consell escolar o les activitats obertes, també tenen un destacat protagonisme. En els grups de batxillerat, la visita es centra en repassar les diferents programacions (Activitats Obertes, Dnit i Cursos i tallers), així com també les eleccions al consell escolar, el Suport a les Iniciatives Juvenils i els serveis d'assessories de l'Oficina Jove, encaminades a facilitar l'emancipació dels joves en camps com l'acadèmic o el laboral.

 

Notícies dels Centres educatius

No hi ha notícies en aquesta secció.