Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e
Instagram

coenzims 3El dilluns 5 de novembre un grup de 15 alumnes de 4t d'ESO de l'Escola Pia van poder conèixer de primera mà la realitat de Raphaëlle, noia transsexual protagonista de l'obra de teatre documental que aquest divendres 9 de novembre es podrà veure al Teatre Auditori de Granollers.

Els alumnes, que el curs passat ja van participar al projecte de Joventut "En Igualtat de Condicions" que treballava entorn les diversitats sexuals i el gènere, van aprofitar l'hora i quart que va durar la trobada per fer moltes preguntes als dos membres de la companyia i endinsar-se de ple en aquesta realitat. Van tenir en tot moment un gran interès, i van mostrar una motivació molt gran pel tema. Els i les alumnes eren tots voluntaris que volien tenir major coneixement sobre aquesta situació. La gran majoria assistirà a veure l'obra de teatre el divendres.

Al final de la sessió, els i les joves van deixar per escrit preguntes i reflexions entorn la transsexualitat que es podran veure al mateix Teatre Auditori de Granollers el dia de la funció. L'activitat va comptar amb la presència dels mitjans de comunicació VOTV i SomGranollers.

Notícies del CC Escola Pia

No hi ha notícies en aquesta secció.