Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

Instagram

IMG 20181011 110718 284Aquest dijous 11 d'octubre s'ha celebrat la primera reunió de delegats i delegades del curs a l'INS Antoni Cumella. Una vegada han estat escollits els representants de cada classe en aquestes primeres setmanes de curs, l'òrgan a pogut iniciar el seu camí.

En la reunió hi han estat presents el Director del centre Lluís Serra, la Cap d'Estudis Elvira García, el Tècnic en Integració Social Cherqui El Atiki i el dinamitzador del Gra referent al centre Joan Camps. Durant la trobada s'ha parlat de les eleccions al Consell Escolar, que tindran lloc el dia 26 de novembre i s'ha animat als i les joves a presentar-se candidats. També s'ha parlat del Fòrum Jove que s'organitza enguany per primera vegada des dels Serveis de Joventut i Educació. Per part dels joves s'ha plantejat la possibilitat d'organitzar viatges de final de curs en les etapes de 4t d'ESO i batxillerat.

Un espai de participació en el qual els i les representants dels grups classe poden compartir les inquietuds de cada una de les classes i recollir tota la informació parlada i treballada per després fer retorn als seus companys.

Notícies de l'INS Antoni Cumella

No hi ha notícies en aquesta secció.