Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

cloenda booktrailerEl divendres 5 de maig va posar-se punt i final al Projecte Booktràiler, organitzat des del Servei de Joventut i la Biblioteca de Roca Umbert i en el que 5 instituts de la ciutat han estat treballant la lectura i el llenguatge audiovisual des del mes de novembre. Un total de 163 alumnes dels instituts Celestí Bellera, Escola Pia, Estel, Antoni Cumella i EMT hi han participat.

La cloenda del projecte va tenir lloc a una Sala Nau B1 de Roca Umbert plena de gom a gom, on van reunir-se tots els joves i professors, i van projectar-se la totalitat dels booktràilers que s'han creat a cada institut. L'acte va estar conduït per Mon Mas, dinamitzadora que va liderar les sessions de club de lectura del projecte, i també hi fou present Paula Giménez, tallerista que ha treballat amb els joves la gravació, edició i muntatge dels treballs. L'acte el va tancar l'alcalde Josep Mayoral que va felicitar als joves per la feina feta i va destacar l'esperit d'un projecte que volia fer-los partícips de la ciutat i el seus equipaments.

La valoració del projecte ha estat molt positiva, tant per part dels alumnes com dels professors i dels professionals que l'han desenvolupat. S'han assolit els objectius que s'havien marcat: fer un exercici d'aprendre a passar del llenguatge escrit a l'audiovisual, treballar en equip i practicar aspectes com l'enregistrament, l'edició i el muntatge d'imatges, així com donar a conèixer el Club de Lectura jove. Els Booktràilers realitzats es podran veure al canal de youtube del Gra (grajove).

 

Notícies del projecte PIDCES

No hi ha notícies en aquesta secció.