Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

cmj webEl proper dia 8 de juny a les 18 h al Gra tindrà lloc la segona assemblea plenària del Consell Municipal de la Joventut de Granollers. Un òrgan, integrat per entitats, grups polítics, delegats del Consell Escolar i grups juvenils que es projecta amb la voluntat de convertir-se en un espai de gestió i promoció de la participació juvenil al nostre municipi.

Per formar-ne part cal només que ens escriguis un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. (assumpte CMJ )sol·licitant l'admissió i indicant-nos noms i cognoms del vostre representant i substitut/a que ha de ser, segons els Estatuts vigents, menor de 26 anys.

El Consell també té dues comissions, una d'animació i seguiment del mateix Consell i una altra de seguiment del Pla Local de Joventut.
En aquesta assemblea plenària es farà un repàs del treball efectuat per les comissions i s'establirà el pla de treball de cara al nou curs 2017/2018.

No t'ho pensis i participa! Volem sentir totes les veus!

 

Notícies del Pla Local de Joventut

Jornada tècnica del Pla Jove

23 Oct 2018 | Secció: Pla Local de Joventut

El passat divendres 19 d'octubre al matí es va portar a terme la Jornada tècnica del Pla Jove on es va comptar amb la presència de diferents professionals de dins...

Seguir llegint...

El nou Pla Jove de Granollers ja està en…

23 Nov 2017 | Secció: Pla Local de Joventut

El nostre municipi finalitza aquest 2017 el seu Pla Local de Joventut i, és per això, que, durant l'hivern de 2017/2018 s' iniciarà la diagnosi que ens servirà per elaborar...

Seguir llegint...