Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

cmj webEl proper dia 8 de juny a les 18 h al Gra tindrà lloc la segona assemblea plenària del Consell Municipal de la Joventut de Granollers. Un òrgan, integrat per entitats, grups polítics, delegats del Consell Escolar i grups juvenils que es projecta amb la voluntat de convertir-se en un espai de gestió i promoció de la participació juvenil al nostre municipi.

Per formar-ne part cal només que ens escriguis un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. (assumpte CMJ )sol·licitant l'admissió i indicant-nos noms i cognoms del vostre representant i substitut/a que ha de ser, segons els Estatuts vigents, menor de 26 anys.

El Consell també té dues comissions, una d'animació i seguiment del mateix Consell i una altra de seguiment del Pla Local de Joventut.
En aquesta assemblea plenària es farà un repàs del treball efectuat per les comissions i s'establirà el pla de treball de cara al nou curs 2017/2018.

No t'ho pensis i participa! Volem sentir totes les veus!

 

Notícies del Pla Local de Joventut

SEGONA FASE: Disseny del Pla Jove

27 Jun 2018 | Secció: Pla Local de Joventut

De setembre de 2017 i fins el mes d’abril de 2018 s’ha dut a terme la 1a fase del nou Pla Jove de Granollers 2019-2022.  Aquesta fase ha estat de caràcter...

Seguir llegint...

El nou Pla Jove de Granollers ja està en…

23 Nov 2017 | Secció: Pla Local de Joventut

El nostre municipi finalitza aquest 2017 el seu Pla Local de Joventut i, és per això, que, durant l'hivern de 2017/2018 s' iniciarà la diagnosi que ens servirà per elaborar...

Seguir llegint...