Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

PLJ webAvui dimarts 12 de desembre s'ha portat a terme la segona trobada tècnica per la construcció del nou Pla Jove de Granollers.

Aquesta segona trobada s'ha centrat en poder treballar aquells aspectes que havien quedat pendents de la primera trobada, així com també s'ha apostat de forma dinàmica i pro-positiva a detectar aspectes rellevants pel que fa el treball en xarxa i de treball cooperatiu. Per altra banda, també s'ha parlat i treballat quines haurien de ser les accions que cal desenvolupar o començar a fer, quines cal potenciar-les i quines cal reduir-les.

Entre els participants podiem trobar tècnics i tècniques de l'ajuntament de Granollers de diversos serveis i equipaments com per exemple Cultura, Educació, Esports, Salut, Participació, Cooperació, entre d'altres, aportant la seva visió.

Notícies del Pla Local de Joventut

Jornada tècnica del Pla Jove

23 Oct 2018 | Secció: Pla Local de Joventut

El passat divendres 19 d'octubre al matí es va portar a terme la Jornada tècnica del Pla Jove on es va comptar amb la presència de diferents professionals de dins...

Seguir llegint...

El nou Pla Jove de Granollers ja està en…

23 Nov 2017 | Secció: Pla Local de Joventut

El nostre municipi finalitza aquest 2017 el seu Pla Local de Joventut i, és per això, que, durant l'hivern de 2017/2018 s' iniciarà la diagnosi que ens servirà per elaborar...

Seguir llegint...