Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

Bookcrossing

bookcrossing paradawebBusca, troba, llegeix i allibera!

El GRA és un punt de recollida i deslliurament del fenomen "Bookcrossing" . Al lalrg de tot l'any recollim aquells libres que tu no vols i que estigui en bon estat, els registrem i els deixem lliures per la ciutat de Granollers perquè els puguis trobar.

Us informem que recollim llibres de lectura, novel·les i contes. Si disposeu d'aquest material ens podeu portar els vostres llibres per tal de seguir potenciant aquest moviment mundial. El Gra és zona d'alliberament controlat de bookcrossing. Pots venir a portar el teu llibre i alliberar-ho així com agafar-ne un i llegir-lo i després deslliurar-lo.

- Què és BookCrossing?

Bookcrossing és un moviment d'àmbit mundial que pretén "alliberar" llibres de manera que siguin llegits pel màxim de nombre possible de persones sense necessitat de que es coneguin o que ni tant sols es trobin.

- Com funciona?

Si tens algun llibre i vols compartir la seva lectura, porta'l al Gra i nosaltres ens encarreguem de registrar-lo a la pàgina oficial de Bookcrossing o també ho pots fer tu mateix/a a, www.bookcrossing.com

De tant en tant, i des de la diada de Sant Jordi de 2013, ens encarreguem de deslliurarar llibres per la ciutat que podreu trobar a través d'aquest mapa que us adjuntem a continuació:

Us adjuntem el mapa de la ciutat on podeu trobar els llibres lliures:

Mapa Granollers_bookcrossing 1

Mapa Granollers_bookcrossing 2

Més informació: www.bookcrossing.es

 

Notícies Bookcrossing

No hi ha notícies en aquesta secció.