Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e
Instagram

[És] Música

Es musica[És] Música és un concurs musical que neix a través del concurs previ I [És] Música l'any 2008 per donar a conèixer els grups musicals dels instituts. Fruit de la disminució de grups únicament provinents dels centres educatius i la demanda d'altres joves i de l'entitat ASGRAM (Assoc. Granollerina de Músics) es decideix modificar el seu format i ampliar el projecte per tal d'arribar a grups musicals joves que no es troben únicament dins del marc d'un centre educatiu.

L'objectiu d'aquest concurs és identificar i donar suport a les iniciatives musicals tot creant un espai de referència a la ciutat per als grups musicals joves de Granollers i la comarca d'entre 12 i 30 anys, a nivell novell o semiprofessional.


El concurs es divideix en dues categories:

• La Categoria [És] Música s'adreça a grups de música integrats totalment o parcialment per joves d'entre 18 a 30 anys de Granollers i la comarca. En cap cas la mitjana d'edat dels grups superà els 30 anys.

• La Categoria I [És] Música  dirigida els grups musicals majoritàriament formats per alumnes de centres d'Educació Secundària Obligatòria i/o postobligatòria d'entre 12 i 18 anys.

El concurs es sol portar a terme en tres places diferents de la ciutat, a l'aire lliure i dintre  dels mesos d'abril o maig.

Notícies de [És] Música

Redled guanyadors del concurs [És]Música…

23 Mai 2019 | Secció: [És] Música

Dissabte passat es va dur a terme el concurs [És] Música. Un concurs que pretén donar suport a les iniciatives musicals tot creant un espai de referència a la ciutat...

Seguir llegint...

[És] Música tira endavant malgrat la pos…

15 Mai 2019 | Secció: [És] Música

Tot i la previsió climatològica de dissabte el concurs [És] Música es portarà a terme. En cas de pluja, la convocatòria passarà a dintre l'equipament juvenil. En aquest cas, el...

Seguir llegint...