Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

Instagram

cartell és músicaTot i la previsió climatològica de dissabte el concurs [És] Música es portarà a terme. En cas de pluja, la convocatòria passarà a dintre l'equipament juvenil. En aquest cas, el format es modificarà, però garantint a tots els grups el seu espai per mostrar-se al jurat, i a tot el públic que el vingui a veure.

En l'edició d'enguany del concurs [És]Música s'han presentat un total de 5 grups musicals de Granollers i comarca distribuïts de la següent manera:
2 per a la categoria I [És] Música adreçada a grups musicals integrats per a joves d'entre 12 i 18 anys
3 per a la categoria [És] Música adreçada a grups formats per a joves d'entre 18 i 30 anys.
Les sol·licituds d'inscripció a la categoria I [És] Música no han superat el mínim establert en 3 grups en el punt 4.3 de les bases del concurs i, per tant, la categoria ha quedat anul·lada i els participants han quedat integrats en la categoria romanent: [És] Música.

Així doncs, enguany s'han inscrit un total de 5 grups al concurs [És] Música que, junts, competiran per disputar-se el premi del concurs: l'oportunitat de tocar en un escenari professional dins d'una cartellera de grups seleccionats per les entitats de la ciutat, emmarcat dins el Festival Musik N Viu i, la dotació econòmica per valor de 1.000 €.

Podrem veure'ls tocar i gaudir amb la seva música el proper dissabte 18 de maig a partir de les 17.30 h a la plaça de l'Església.

Els grups inscrits al concurs són:

ZESC
CRAZY ROCKETS
CODA
REDLED
DA CAPO BAND

No us ho perdeu!

Notícies de [És] Música

No hi ha notícies en aquesta secció.