Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

Instagram

foto es musica guanyadors 2019 REDLEDDissabte passat es va dur a terme el concurs [És] Música. Un concurs que pretén donar suport a les iniciatives musicals tot creant un espai de referència a la ciutat per als grups musicals joves de Granollers i la comarca d'entre 12 i 30 anys, a nivell novell o semiprofessional. En l'edició d'enguany del concurs es van presentar un total de 5 grups de música: REDLED, CRAZY ROCKETS, DA CAPO BAND, ZESC i CODA. Tots ells, els vam poder veure actuar la tarda de dissabte a la plaça de l'Església. Malgrat la intermitent amenaça de pluja els grups van donar-ho tot i, un any més, van omplir de música el centre de la ciutat.

En acabat el concurs, a l'escenari del Gra vam poder gaudir amb la música del grup guanyador de l'edició anterior, GOLIAT mentre el jurat acabava de deliberar. Així, vam tenir la oportunitat de veure la progressió musical d'aquest grup respecte l'any passat i, així mateix, vam animar-los a continuar amb la seva trajectòria!

Després del concert final de concurs, el jurat ja havia pres la decisió final i, va tocar desvelar qui havia estat el grup guanyador. Així doncs, tenint en compte la tècnica dels músics, la posada en escena i la qualitat i originalitat dels temes, el jurat del concurs [És]Música d'enguany va decidir que el grup que es mereixia l'oportunitat de tocar en un escenari professional dins d'una cartellera de grups seleccionats per les entitats de la ciutat, emmarcat dins el Festival Musik N Viu i, la dotació econòmica per valor de 1.000 € va ser REDLED!

Des de l'organització, el servei de Joventut i ASGRAM, volem felicitar a tots aquells grups que han participat en l'edició d'enguany del concurs i animar-los per continuar omplint de música la ciutat!

 

Notícies de [És] Música

No hi ha notícies en aquesta secció.