Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

banner instagram reduitGra d'Or. Viu-lo en Pantalla Gran és un concurs audiovisual i de curtmetratges sorgit de la fusió de dos concursos audiovisuals que es realitzaven a la ciutat de forma independent. D'una banda, el concurs Gra d'Or, organitzat pel servei de Joventut i emmarcat dins el projecte Joves Creadors i, d'altra banda, el concurs En Pantalla Gran organitzat l'Associació Cultural de Granollers. L'any 2018 l'Associació Cultural i el servei de Joventut es plantegen organitzar junts aquest concurs per tal de millorar-lo i d'enfortir-lo.

La finalitat d'aquest concurs té per objectiu afavorir la creació cinematogràfica, així com la detecció i el suport de joves artistes en matèria audiovisual, per tal de donar a conèixer nous artistes i mostrar les seves obres.

Participants

Poden optar al concurs els joves d’entre 12 i 35 anys residents a Granollers i a altres municipis del Vallès Oriental. La participació al concurs es pot fer de forma individual o en grup amb un màxim de 4 persones, i les obres seran presentades sota un pseudònim.

Podrà presentar-se a la convocatòria vigent qualsevol persona independentment que hagi participat, o no, en edicions anteriors.

Entrega de documentació

Els participants podran presentar els seus treballs presencialment dins un sobre tancat, a l'exterior del qual hi haurà de figurar el text “Gra d'Or”, juntament amb una instància que trobareu a la Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC). El lloc d'entrega serà l'Oficina d'Atenció Ciutadana, carrer de Sant Josep 7 de Granollers, en horari d'atenció al públic (de dilluns a dijous, de 8.30 a 19 h i divendres de 8.30 a 14 h).

Termini per presentar-se

El termini de presentació començarà l'endemà de la publicació d'aquestes bases al taulell del Gra i al web, www.grajove.cat i finalitzarà el dia 15 de març de 2018.

La Gala es portarà a terme el 22 de març (horari de la gala per determinar segons nombre de treballs presentats).

 

Descarrega't les bases

 

Notícies de Gra d'Or

No hi ha notícies en aquesta secció.