Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

Instagram

collage baner gra dorEl passat divendres 8 de març es va tancar el període de recollida de curtmetratges per participar en el concurs Gra d'Or. Viu-lo en pantalla Gran!

Aquest concurs ha recaptat un total de 9 curts distribuïts en les següents categories:

- Categoria 12-17 anys: presentació de quatre curts.

- Categoria 18-24 anys: presentació de quatre curts. 

- Categoria 25-35 anys: presentació d'un curt. 

Dels curts presentats queden desestimants dos per no complir els criteris indicats a les bases del concurs. Aquest són: "La nit que va morir el pare" i "Corre".

La gala i el lliurament de premis es realitzarà aquest divendres 15 de març a les 18.15 h. El lloc de la gala serà com cada any en l'espai de relació de l'Equipament juvenil del Gra. Es farà el passe de tots els curtmetratges presentats i al final s'otorgaran els premis.

El jurat del concurs, designat a aquest efecte, està format pel regidor de Joventut, o persona en qui delegui, i actuarà en qualitat de president/a del Jurat; un/a tècnic/a del Servei d'Imatge i Comunicació de l'Ajuntament de Granollers; un membre de l'Associació Cultural de Granollers; un membre d’una entitat vinculada a l’àmbit de l’audiovisual; i un dels guanyadors d'anteriors edicions del mateix concurs.

Us esperem a tots i totes aquest divendres a la tarda!

  

  • Visualització de curtmetratge presentats i desestimats per a no complir els criteris indicats a les bases del concurs:

    • La nit que va morir el pare (12:54 min)

    • Corre (06:50 min)

Notícies de Gra d'Or

Els grups Rodando Studios i O Tancada gu…

20 Abr 2020 | Secció: Gra d'Or

Els grups Rodando Studios i O Tancada guanyen el Gra d'Or'20La menció especial ha correspost a Daniel Martin Divendres vam fer públic a l'Instagram del Gra els noms dels guanyadors/es del...

Seguir llegint...

Gra d'Or. Viu-lo en Pantalla Gran!, en v…

15 Abr 2020 | Secció: Gra d'Or

El passat 13 de març s'hauria d'haver dut a terme el concurs del Gra d'Or. Viu-lo en pantalla Gran!, però la situació actual va fer que la celebració i entrega...

Seguir llegint...