Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

Instagram

IMG 20190315 WA0011Enguany ha estat la cinquena edició del concurs Gra d'Or. Viu-lo en Pantalla Gran, un concurs que té per objectiu la detecció i el suport de joves artistes en matèria audiovisual i, així, donar a conèixer nous artistes i mostrar les seves obres. El concurs de curtmetratges és una acció que promou el Servei de Joventut de l'Ajuntament de Granollers i que des de l'any 2018 s'organitza de la mà de l'Associació Cultural de Granollers.

En aquest edició s'hi han presentat un total de 9 curtmetratges: 4 per la categoria 12-17 anys (temàtica lliure); 4 per la categoria 18-24 anys (temàtica: dona i cultura) i; 1 per la categoria 25-35 anys (temàtica: dona i cultura). Dels curts presentats van quedar desestimants dos per no complir els criteris indicats a les bases del concurs. Aquests són: "La nit que va morir el pare" d'Eva Serra i "Corre" del grup Redrum.

Durant la gala de lliurament de premis d'aquest divendres passat es varen poder visualitzar tots els curtmetratges presentats i, també, es van poder descobrir els guanyadors. Els guanyadors de la cinquena edició han estat:

- Categoria 12 - 16 anys: Telling ghost to go de Meritxell Borràs i Júlia Calvé.
- Catgoria 18 - 24 anys: Elles de Queralt Girbau Cabanas
- Menció especial "En Pantalla Gran": Cultures de Júlia Ruiz i Quintana.

Felicitats a tots els guanyadors!

Es poden veure tots els curtmetratges presentats al concurs a: 

 

Notícies de Gra d'Or

Els grups Rodando Studios i O Tancada gu…

20 Abr 2020 | Secció: Gra d'Or

Els grups Rodando Studios i O Tancada guanyen el Gra d'Or'20La menció especial ha correspost a Daniel Martin Divendres vam fer públic a l'Instagram del Gra els noms dels guanyadors/es del...

Seguir llegint...

Gra d'Or. Viu-lo en Pantalla Gran!, en v…

15 Abr 2020 | Secció: Gra d'Or

El passat 13 de març s'hauria d'haver dut a terme el concurs del Gra d'Or. Viu-lo en pantalla Gran!, però la situació actual va fer que la celebració i entrega...

Seguir llegint...