Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

Instagram

Collage Mostra el teu talent 2019Divendres 1 de març es celebra al Gra, la gala del Concurs Mostra el teu talent! 2019.

Aquesta activitat, que va néixer l'any 2013 impulsada per un grup de joves, arriba a la seva sisena edició. Durant el període d'inscripció han quedat ocupades les 10 places per a participants, i dalt de l'escenari es podran veure diferents disciplines: cant, dansa, màgia i també fins i tot instruments tocats en directe.

La gala d'enguany serà conduïda per Marc Picazo i Eila Domene, que faran de presentadors. Els joves actors vallesans recullen el relleu d'Adrià Freijo, qui havia estat el mestre de cerimònies de les 3 edicions anteriors, i del Mag Marín que va ser-ne el conductor en l'edició de l'any 2015.

El jurat estarà format per tres joves vinculats a l'equipament i a la comarca, i que han desenvolupat un recorregut exitós en el camp de les arts escèniques.Aquest any comptarem amb la presència de Carlos Carmona (ex-gimnasta de Granollers, durant molts anys ballarí de competició de Breakdance "bboying", s’ha format en dansa i circ), Estel Ibars (inicià la formació en arts escèniques als 12 anys, realitzant teatre extra-escolar a Arsènic Espai de Creació) i Carla Aparicio (començà el seu viatge musical amb el piano a una edat primerenca, més endavant va buscar aprendre en el camp del cant modern.)

El concurs s'iniciarà a les 19 hores, i durant la mateixa tarda-vespre es realitzarà la fase eliminatòria i la fase final, amb una segona actuació dels tres finalistes. La gala es tancarà amb l'anunci de l'actuació guanyadora. El premi són 10 hores de formació amb una persona professional en la disciplina artística escollida pel guanyador/a i entrades per l'espectacle que el Mag Marín farà el 28 d'abril al Teatre Auditori de Granollers. Pels finalistes, el premi són entrades per a la sala de concerts de la ciutat NAU B1.

 

 

 

Notícies de Mostra el teu talent

No hi ha notícies en aquesta secció.