Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e
Instagram

mostraelteutalentLa guanyadora de l'edició 2019 del Concurs: Mostra el teu talent! ha estat la granollerina Andrea Guitard, amb la seva actuació de cant i guitarra. El altres finalistes de la mostra han estat Pau Sala (màgia) i Berta Fontanet (cant). El premi per a la guanyadora són 10 hores de formació amb una persona professional i entrades per gaudir de l'espectacle del Mag Marín al TAG el 28 d'abril. Pels finalistes, el premi són entrades per gaudir d'un concert a la Sala Nau B1.
El jurat ha estat format pel ballarí Carlos Carmona, l'actriu Estel Ibars i la cantant i entrenadora vocal Carla Aparicio. Els presentadors de la gala han estat Marc Picazo i Eila Domene. Tots ells joves artistes vinculats a la ciutat, al Gra o a la comarca.

En total han participat al concurs un total de 14 joves, repartits en 8 actuacions diferents. Prop d'un centenar de persones ho han gaudit en directe com a públic.

.be

Notícies de Mostra el teu talent

CONCURS: Gala Mostra el teu talent!

28 febrer 2019 | Secció: Mostra el teu talent!

Divendres 1 de març es celebra al Gra, la gala del Concurs Mostra el teu talent! 2019. Aquesta activitat, que va néixer l'any 2013 impulsada per un grup de joves...

Seguir llegint...