Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

001 DIDansa Cartell okEl dissabte 6 de maig Granollers viurà una nova edició del Dia Internacional de la Dansa (DID), on diferents escoles de dansa, entitats de l'àmbit i grups de joves residents al Gra exhibiran el seu talent a la ciutadania i animaran a tothom a ballar. Aquesta activitat es organitzada pel Teatre Auditori de Granollers (TAG) i el Servei de Joventut.

Aquest any l'activitat estarà repartida en matí i tarda.

Pel matí, a partir de les 10 hores a la Plaça de l'Església, tothom que vulgui podrà participar a diferents classes obertes que faran les escoles de dansa de la ciutat. Per la tarda, a partir de les 17.30 hores i de forma simultània a les places de l'Església, de la Porxada i de Maluquer i Salvador, hi haurà les diferents exhibicions dels grups de joves, les escoles de dansa i les entitats participants. Entre ells, hi haurà Tahití Barcelona i C&C, grups residents a l'equipament juvenil.

El DID es tancarà a les 19 hores a la Plaça de l'Església, amb una flashmob conjunta i oberta a tothom que s'hi vulgui sumar. La coreografia ha estat creada pels grups joves residents al Gra: ENEM Dansa, C&C i Tahití Barcelona. Us deixem el vídeo i així podeu aprendre els passos i participar-hi!!

 

Notícies d'Arts escèniques

Aquest divendres els joves pugen a l'esc…

21 febrer 2017 | Secció: Arts escèniques

Aquest divendres 24 de febrer a les 19 hores, tindrà lloc al Gra una nova edició del Concurs: Mostra el teu talent! Joves granollerins i de la comarca pujaran a l'escenari...

Seguir llegint...