Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

007 esmusic17 web 01Enguany obrim la segona edició del concurs de música [És] Música. Aquest concurs neix de l'antic concurs d'institut I [És] Música i pren un nou format, amplia en edats i dóna l'oportunitat a que joves de la comarca es puguin presentar.

Aquest concurs està organitzat amb el suport d'ASGRAM, l'Associació Granollerina de Músics i la col·laboració de Cub, buc's d'assaig de Granollers.

L'objecte d'aquest concurs és identificar i donar suport a les iniciatives musicals tot creant un espai de referència a la ciutat per als grups musicals joves de Granollers i la comarca d'entre 12 i 30 anys, ja siguin a nivell novell o semi-professional.

El concurs compta amb dos categories: la categoria [És] Música que va dirigida a joves d'entre 18 i 30 anys i la categoria I [És] Música per a joves que estiguin en un centre d'educació secundària i que tinguin entre 12 i 18 anys. La formació mínima per participar és d'un duet i la formació màxima no pot superar més de 8 persones en un grup.

Descarrega't les bases del concurs i tota la documentació necessari per presentar-te: [És] Música 2017

El termini de lliurament serà el divendres 31 de març de 2017. Recordem que per participar heu de presentar tota la documentació a l'Oficina d'Atenció Ciutadana i que el seu horari és de dilluns a dijous de 8.30 a 19 h i divendres de 8.30 a 14 h.

El concurs tindrà lloc el dissabte 29 d'abril a les 17.30 h. S'estableixen tres places de la ciutat de Granollers per poder desenvolupar el concurs: pl. de La Porxada, pl. de l'Església i pl. Folch i Torres.

Premis:

- Premi per al grup guanyador a la categoria [És] Música:

- L'oportunitat de poder tocar en un escenari professional, dintre d'una cartellera de grups seleccionats per les entitats de la ciutat, emmarcat dintre del Festival de Música: MUSIK N VIU.
- Dotació econòmica per valor de 1000 €. Totes les quantitats queden subjectes a l'impost de retenció vigent segons llei, llevat d'exempció concedida per l'òrgan competent de l'Administració Tributària.

- Premi per al grup guanyador a la categoria I [És] Música:

- Se li donarà la oportunitat de poder actuar dintre del marc de programació musical de Joventut o d'altres equipaments o serveis municipals: Festival MUSIK N VIU OFF.
- 10 hores d'utilització dels bucs d'assaig al CUB, Espai d'assaig musical amb gravació d'un assaig en directe valorat en 200 €.

- Xec-regal per valor de 100 € en material musical

- Per els grups no guanyadors:

Els grups participants i no guanyadors tindran l'oportunitat de tocar a l’equipament juvenil i formar part d’altres actes en l’àmbit musical.

Notícies de Música

No hi ha notícies en aquesta secció.