Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

LOGOMUSIKNVIUAquest divendres, 17 de maig a les 7 de la tarda es presenta al Gra la tretzena edició del Musik N Viu, que enguany se celebrarà des del 10 de juny al 8 de juliol. També es comptarà amb la cinquena edició del Musik N Viu Kids i la quarta de l'Off.

El festival tindrà dos pròlegs: la tarda del dissabte 10 de juny, a la plaça de la Porxada, amb la proposta familiar- infantil; i la nit del 17 de juny a la Nau B1 de Roca Umbert, amb el Musik N Viu Off, que acollirà formacions musicals de la comarca.

Els dies 30 de juny, i 1, 7 i 8 de juliol es portarà a terme al Parc Firal el festival ja reconegut de quatre dies amb estils musicals ben diferenciats.

L'Ajuntament i les entitats granollerines Jovent Ignorat, Diables de Granollers, AUSA (Ass. Urbana de Sons i Arts), ASGRAM (Ass. Granollerina de Músics),  Esplai Guai de Palou i Esplai d'Estel Matí són les actuals organitzadores d'aquest festival.

En breu disposareu de molta més informació a través de la web, www.musiknviu.cat.

Notícies de Musik N Viu

Com t'imagines el Musik N Viu 2019?

17 Set 2018 | Secció: Musik N Viu

Com t'imagines el pròxim Festival del Musik N Viu?Animem a totes les entitats de Granollers i grups de joves que tinguin ganes i motivació a venir i participar d'aquest procés...

Seguir llegint...